Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Tovább keserítené a Manchester United életét a Liverpool

A szemfülesebbek már kiszúrhatták, hogy a hétvégén igencsak foghíjas fordulót rendeznek a Premier League-ben. Ennek oka az FA-kupa, ahol a nagy csapatok zöme még versenyben van, sőt, kettő egymás ellen játszhat. A vasárnapi játéknap slágermeccse egyértelműen a Manchester United és a Liverpool találkozója lesz.

A United rettenetes szezont fut, forr a levegő Erik ten Haag vezetőedző körül, aki egy-egy nyilatkozatával olykor maga önt olajat a lángokra. Nemcsak az eredmények nem jönnek, az együttes játéka is nyögvenyelős, döcögős. A holland tréner által hozott játékosok közül kevesen arattak osztatlan sikert a szurkolók körében.

A csapat a bajnokságban 47 pontjával éppen befér a top 6-ba, miközben a nemzetközi porondon már ősszel elvérzett. Igazi siker így már csak az FA-kupában érhetné a „Vörös Ördögök”-et, ám esélyeiknek nem tesz jót, hogy az a Liverpool került az útjukba, akik ellen újabban nem túl jó a mérlegük.

A manchesteriek több gyalázatos verést is kaptak a Pooltól (7-0, 4-0, 5-0), miközben legutóbbi öt tétmérkőzésükből hármat a Pool nyert. Egy iksz mellett csak egy győzelmet tudott összehozni a United.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)