Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Trófeáért játszik a Liverpool El-hóhérja

Egészen kiváló szezont fut az Atalanta, amely esetében nem nagyon találunk versenysorozatot, amiben komolyabb kritika érhetné a csapat teljesítményét. Gasperini együttese a bajnokságban BL-szereplést érő helyen áll, az Európa-ligában – többek közt a Liverpoolt kiütve – a döntőbe jutott, az Olasz Kupában pedig szintúgy finalista.

Utóbbiban az ellenfele a Juventus csapata lesz, amelyről viszont a szezon során nemigen zengtek hasonló ódát. A nemzetközi kupában eleve nem is indultak, a bajnokságban pedig sokáig nézni is rossz volt a bukdácsolásukat, ugyanakkor idővel javulás állt be az Allegri-csapat játékában, BL-indulásuk így már biztos. A kupa megnyerésével pedig arról is gondoskodhatnak, hogy a vitrin ne maradjon üres az év végén.

A garantált BL-indulás bebiztosításában ugyanakkor szerepe volt az AS Romának is, amely legutóbbi három bajnokiján mindössze 2 pontot szerzett. A Juve ugyanis bőven adott lehetőséget azáltal, hogy elmúlt öt bajnokijának mindegyikén döntetlent játszott – közte az említett Roma otthonában is.

Ha már döntetlenek, az Atalanta és a Juventus elmúlt hat találkozásából ötször ez lett a kimenetel. Az idei szezonban mindkét bajnokijuk így végződött: októberben, Bergamóban 0-0-s, míg márciusban egy ennél szórakoztatóbb mérkőzésen 2-2-es végeredmény mellett osztoztak a pontokon a csapatok.

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)