Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Újabb bajnokjelöltet gáncsolhat el a botladozó Manchester United

Bár a Manchester United a klub presztízséhez és a szurkolók elvárásaihoz mérten gyalázatos szezont fut, a „Vörös Ördögök” nem először szólhatnak bele a Premier League bajnoki címéért zajló küzdelembe. Néhány fordulóval ezelőtt a Liverpool elleni pontrablásukkal már negatív spirálra állították Szoboszlaiéket.

Ezt most az Arsenal ellen ismételheti meg a United-szimpatizánsok köreiben egyre kevésbé kívánatos személlyé váló Erik Ten Haag csapata. A manchesteriek otthon játszanak Mikel Arteta csapatával, amely tavalyi szezonját kopírozhatja, amennyiben megint a véghajrában zuhan össze.

A két együttes közül egy kicsivel az Arsenal lehet kipihentebb, amely szombaton a Bournemouth könnyed legyőzésével gyűjtött három pontot. A Unitednek ezzel szemben sem sikerből, sem pihenésből nem jutott ennyi: hétfő este súlyos, 4-0-s vereségbe szaladtak bele a Crystal Palace vendégeként.

A felek őszi mérkőzését hazai pályán az Arsenal nyerte. A drámát és izgalmat hozó találkozó első félidejében még a Manchester United szerzett vezetést, amire az „Ágyúsok” azonnal válaszoltak. A győztes gólokat végül a 96. és a 101. percben szerezték meg Declan Rice és Gabriel Jesus révén.

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)