Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Újabb lépést tenne a bajnoki cím felé az Inter

A Simone Inzaghi vezette Inter nagyjából ugyanazt műveli az olasz bajnokságban, amit Xabi Alonso Leverkusenje a Bundesligában. A „Nerazzurri” kíméletlenül dominálja a Serie A-t, eddigi harminc meccséből, 25-öt megnyert és csak egyetlen alkalommal veszített. A kék-feketék ennek köszönhetően egy meccsel kevesebbet játszva is 11 ponttal vezetik a tabellát a városi rivális Milan előtt.

A 31. forduló zárómérkőzésén a fiatalabbik, de cserébe egyelőre trénerként sikeresebb Inzaghi-fivér együttese a masszívan alsóházi Udinese vendége lesz. A hazai csapat márpedig nem adhatja olcsón a bőrét, hiszen bár pillanatnyilag nem áll kiesésre, helyzete biztonságosnak sem mondható.

Az udineiek utcahosszal döntetlenkirályai az olasz ligának. Tizenhatszor osztozkodtak a pontokon aktuális riválisukkal, ez öttel több mint amennyire bármelyik másik csapat képes volt. Győzelemből viszont csak négyet tudnak felmutatni, összesen megszerzett 28 pontjuk csak kettővel több mint a már kieső helyen tanyázó Frosinonéé.

A papírforma tehát egyértelműen a vendégek mellett szól, a bukmékerek is az Inter győzelmére számítanak. Ezt az Inter a két csapat őszi bajnokiján simán érvényesítette is. Akkor 17 lövés és 8 kaput találó kísérlet mellett 4-0-ra győztek a milánóiak, az eredményjelző már a szünetben is 3-0-t mutatott.

 

(Kiemelt kép: Inter/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)