Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Újabb meglepetéscsapatot adhat Európának a Ligue 1

Mindenki meglepetésére nem csak remekül kezdte, de hasonlóan is folytatta szereplését a francia bajnokság 2023/24-es évadában a Brest csapata. A már bajnok PSG és a Monaco mögött jelenleg harmadikok a tabellán, amely az utolsó olyan pozíció, ami nemcsak selejtezős, de azonnali főtáblás BL-indulást ér.

A brestiek 32 forduló után 57 ponttal állnak a dobogó harmadik fokán, megelőzve az eddig 55 egységet gyűjtő Lille gárdáját. Vagyis a hátralévő két körben két pontos előnyt kell beosztaniuk az idén az Európa-konferencialigában is vitézkedő üldözőjükkel szemben.

A Brest soron következő ellenfél az a Reims lesz, amelynek sem jelentős félelmei, sem vérmesebb reményei nem lehetnek. A csapat 40 ponttal a 12. helyen tanyázik: bennmaradása már matematikailag is biztos, az európai kupaselejtezőt érő pozícióktól viszont igencsak messze van.

Ez már az elmúlt három meccsükre is rányomta a bélyegét: mindent elvesztették. A Strasbourg három, a Montpellier kettő, míg a Clermont négy gólt hintett, amikre a Reims valamennyi mérkőzésen csak egyszer tudott válaszolni. Alighanem részben ennek is köszönhető, hogy a bukmékerek is a Brest csapatát látják esélyesebbnek.

(Kiemelt kép: Facebook/Stade Brestois 29)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)