Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Újabb revansot vehet mumusán a vb-ért Price

Gerwyn Price a múlt hétvégén két és fél év után győzte le Brendan Dolant a PDC European Tour 3., riesai állomásán. Az említett két és fél esztendőre három mérkőzés jutott, melyek mindegyikét Dolan nyerte. Időrendben a középső lehetett a legfájóbb az amúgy magasabban jegyzett Price-nak, az északír ugyanis a világbajnokság legjobb 32-jében parancsolt neki megálljt.

Első idei összecsapásuk szintén emlékezetes. A hat nyert legig tartó mérkőzést úgy nyerte meg Dolan, hogy az eredményjelző 4-2-t mutatott. Walesi ellenfele ugyanis menet közben lépett vissza „amatőr körülémyekre” hivatkozva. Történt mindez februárban, a Players Championshipen.

Most ismételten a PDC European Touron akadt össze a két dartsozó, a 4. sindelfingeni állomás szombati játéknapját egymás ellen kezdik. Price kiemeltként most csatlakozik a mezőnyhöz, míg Dolan tegnap már melegíthetett. Andrew Gilding ellen 6-4-gyel jutott tovább.

A fogadóirodák által megszabott nyereményszorzók tükrözik a két dartsos világranglistás helyezéseit. Az ötödik helyen álló Price a bukik többsége szerint érvényesíteni fogja a papírformát a huszonhárom hellyel hátrébb rangsorolt Dolan ellen.

 

(Kiemelt kép: Professional Darts Corporation/Facebook)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)