Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!
FTC-Rail Cargo Hungaria

A Brest elleni után újabb bravúr kéne a Fraditól

Minimális hátrányból kellene idegenben felállnia az Ferencváros női kézilabdázóinak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Allan Heine együttesének Dániában, a papíron nagyobb játékerőt képviselő Esbjerg otthonában mindenképp győznie kell a továbbjutáshoz, hiszen hazai pályán 26-25-ös vereséget szenvedtek.

A Fradi viszont hasonló, sőt ennél számtanilag nagyobb bravúrral jutott a legjobb nyolc közé. A zöld-fehérek a szintén esélyesebbnek tartott Brest Bretagne ellen fordítottak idegenben. Az érdi 28-30-as vereség után a magyar csapat remek játékkal, 31-26-ra tudott győzni Franciaországban.

A dánok az előző BL-körben pihenhettek, hiszen a csoportjukból egyből a negyeddöntőbe jutottak. Ott egyébként a Ferencváros társaságát is élvezhették: októberben, Dániában 27-23-ra, míg januárban, Magyarországon 33-28-ra győzték le a zöld-fehéreket. A fogadóirodák ezúttal is dán sikerre számítanak. Az oddszok alapján több gólos dán sikert prognosztizálnak.

 

(Kiemelt kép: FTC Kézilabda/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)