Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Fontos hiányzói lesznek Nápolyban a Romának

Nagyszerű formában, de igencsak erőltetett menetben lévő AS Roma látogat a Napoli otthonában az olasz labdarúgó bajnokság 34. fordulójában. Daniele De Rossi csapata legutóbbi öt mérkőzéséből csak a Bologna elleni bajnokit vesztette el, a többit mind megnyerte. Ebben benne volt a Milan elleni két El-meccs, valamint az ősi rivális Lazio és az Udinese elleni mérkőzés. Utóbbit ráadásul Ndicka ijesztő sérülése miatt két részletben kellett lejátszania.

A Roma jó formájának egy ötödik helyezést köszönhet, amely ráadásul, mint nemrég eldőlt, garantált Bajnokok Ligája indulást ér az azt megszerző csapatnak. A „Farkasok” számára ugyanakkor lőtávolban lehet a negyedik hely, sőt, extrém esetben a bronzérem sem elérhetetlen.

A Napoli ezzel szemben csak keresi tavalyi önmagát. Ha a tavalyi szereplést megismétlését nem is lehetett elvárni a déliektől, arra talán kevesebben számítottak, hogy négy fordulóval a vége előtt még a jövő évi nemzetközi kupaindulásuk sem lesz biztos. A nápolyiak 49 pontjukkal a középmezőnyben szerénykednek, utóbb az Empoli és a Frosinone ellen ráadásul összesen egyetlen pontra futotta az erejükből.

A rómaiak győzelmére ennek ellenére szépen fizetnének a bukmékerek. Ebben szerepe lehet annak is, hogy De Rossi fontos embereit kényszerül majd nélkülözni. A fentebb említett okokból pihenőre szoruló Ndicka mellett Lukaku is sérüléssel bajlódik, míg Paredes és Llorente összegyűlt sárga lapjaik miatt a lelátóról lesznek kénytelenek nézni a találkozót. A Napoli e téren jobban áll: csak Oliveira játékára nem számíthat.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)