Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Visszatérne a Ligue 1-ből jól ismert csapat

Bár a világ más országainak bajnokságaiban is használják, az átlagos futballszurkoló számára első blikkre igen különös rendszerben bonyolítják le a Ligue 1 kiesési playoffját. A rájátszás összesen három mérkőzésig tart, négy csapat részvételével, amelyből három a másodosztályból „felvételizik”.

A Ligue 2 első két helyén végző csapat egyenes ágon feljutott, míg a bajnokság 3.-5. helyezettjei előbb egymás közt verekszik le, hogy ki mérkőzhet az első osztály 16. helyén záró Metz ellen. Az első mérkőzésen a 4. Rodez a papírformának megfelelően 3-2-re legyőzte a mögötte befutó Paris FC-t.

Ennek folyományaként a Rodez-é a lehetőség, hogy a tekintélyes élvonalbeli múlttal rendelkező, ám végül botrányokkal tarkított szezon után kieső St. Étienne csapatával játsszon a „nagydöntőbe” jutásért. Itt a papírforma már a zöldeké, akik a lebonyolítás értelmében pályaválasztóként szereplhetnek.

A bukmékerek favorizálják is a hazai közönség előtt pályára lépő St. Étienne csapatát, ugyanakkor koránt sem várnak egyoldalú párharcot. Utóbbiban annak is szerepe lehet, hogy a Rodez az idény során két meccsen 4 pontot zsebelt be soros ellenfelével szemben.

(Kiemelt kép: ASSE – Association Sportive de Saint-Etienne/Facebook)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)