Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
FC Barcelona

A Barcelona máris lépést tévesztett?

Útjára indult a labda Európa méltán legnézettebb és talán legerősebb futball bajnokságának élvonalában, a Primera Divisionban, vagyis  a spanyol labdarúgó-bajnokság első osztályú küzdelmeiben.

Sok helyen, sok szakértő szállhatna vitába az előző kijelentésemmel, de azt nehéz lenne vitatni, hogy ez a bajnokság adja a kontinens elitjét, a legjobb csapatokat, a legjobb játékosokkal.

Meglehet, a Premier League, a Bundesliga vagy a Serie A szintén tele van klasszisokkal, de az eredmények azt jelzik, hogy az Ibériai-félsziget nagyobb országa minden szinten verhetetlen.

És itt most nem  csupán a rekordhalmozó, Carlo Ancelotti irányította Real Madrid gárdájára gondolok, hanem arra a katalán sztárcsapatra, vagyis a Barcelonára, amely gondos munkával, no és Messivel elhozta nekünk a futball legszebb napjait.

Aztán mára kiderült, hogy arrafelé sem minden teljesen kerek. De ez egy ötvenes futballszurkolót nem érdekli. Mert ők más világban nőttek fel.

Emlékszem a legendákra. A Barcelona legendáira.

Romario, Ronaldo, Sztojcskov, Henry, Messi, Xavi, Iniesta és a többiek. És a legnagyobb…

Lionel…

Ez volt a nagy csapat…

Messi tavalyi távozását követően viszont minden megváltozott.

Nincs többé „az a” Barcelona.. Csak az emlékek…amikor ott játszott a világ legnagyobb labdarúgója.

Klasszis futballisták voltak, de aztán újak jöttek…

Sokkal gyengébbek…

2022. augusztus 13.

Barcelona-Rayo Vellacano 0-0

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)