Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

A bukiknál az Arsenal a favoritja a Bayern elleni BL-párharcnak

Újabb fronton vár kihívás az Arsenal csapatára, amely a Liverpool botlásának, és persze saját győzelmének köszönhetően a hétvégén élre állt a Premier League-ben. A londoniak állnak még a Bajnokok Ligájában is, ahol a negyeddöntőben a Bayern München elleni, hazai odavágóra készülhetnek.

A bajorok az angolokéval ellentétes hangulatban vannak. A bajnokságot, ha matematikailag még nem is, gyakorlatilag elbukták.

A Bayern München edzője szerint már eldőlt a bajnoki cím sorsa

Hétvégén ráadásul az újonc Heidenheim otthonában úgy szenvedték el idei hatodik bajnoki vereségüket, hogy 2-0-ra vezettek. Ezzel már a Stuttgart is beérte őket, hat fordulóval a „lefújás” előtt mindkét gárda 60-60 ponton áll.

Látva az Arsenal és a Bayern idei formáját és a csapatok körül uralkodó közhangulatot, nem meglepő, hogy a bukmékerek is a londoniakat tartják esélyesebbnek. Ráadásul nemcsak a hazai mérkőzés megnyerésére, de a párharcból való továbbjutásra is.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)