Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

A City ezért, a Chelsea azért vigasztalódna az FA-kupában

A Manchester City a hétközi Bajnokok Ligája-kiesést, a Chelsea pedig szinte az egész szezonját feledtetné az FA-kupa szombati elődöntőjében. A manchesterieknek megint a Real Madrid lett a hóhéra a BL-ban, míg a londoniak idényére a hektikustól kezdve sok szó használható, de összességében leginkább csalódást keltő.

Az FA-kupa így mindkét együttes számára fontos lehet, sőt, a Chelsea esetében az egyetlen trófeaszerzési lehetőség. A tizenhat között egyébként a City a Lutont és a Newcastle-t ütötte ki, míg a londoni kékek az egyaránt másodosztályú Leeds és Leicester testén át jutottak idáig.

A felek mindkét idei találkozása döntetlen lett: előbb novemberben, Londonban egy emlékezetes 4-4, majd februárban, manchesteri pályaválasztással egy békésebb 1-1 sült ki az összecsapásból. Mindkét csapat jó sorozatnak örvend, a City a rendes játékidőben legutóbb Mikulás napján, míg a Chelsea februárban kapott ki.

A bukmékerek Pep Guardiola csapatát tartják esélyesnek a továbbjutásra, sőt, az oddszok alapján arra számítanak, hogy a manchesteriek már a rendes játékidőben elérik ezt, ahogyan arra is jó sanszot látnak, hogy mindkét csapat hálója megrezdül majd a meccsen.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)