Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Ferencváros - Monaco

A csoda kapujában

Ma este 21 órától hatalmas lehetőség előtt áll a Ferencváros csapata, amely négy forduló elteltével vezeti az Európa Liga H jelű kvartettjét, és ezzel már csak egy apró, ám annál nehezebb lépés választja el a hőn áhított továbbjutástól.

Az utolsó előtti körben a magyar bajnokság éllovasa a Ligue 1, vagyis a francia pontvadászat hetedik helyezettjét, a Monaco gárdáját fogadja az Üllői úton, és egy esetleges győzelemmel már biztosan ott lenne a tavaszi folytatásban. Sőt, egy döntetlen esetén is összejöhet ez a hatalmas bravúr, amennyiben a csoport másik találkozóján Belgrádban a Crvena Zvezda legyőzi a török Trabzonspor együttesét.

Az előjelek mindenképpen bizakodásra adhatnak okot, ugyanis a hercegségbeliek nem ezekben a hetekben írják történetük legdicsőbb fejezeteit, elég ha csak a legutóbbi három tétmérkőzésükre gondolunk, amelyeken mindössze egyetlen árva pontot szereztek, nem mellékesen kilenc gólt begyűjtve. Különösen megdöbbentő volt a Trabzonspor elleni sima 4-0-ás Európa Liga-vereség, amellyel a gólarányukat is alaposan lerontották, márpedig előfordulhat, hogy a végelszámolásnál mindez döntő faktor lehet.

Csercseszov tanítványainak viszont nem kell majd a gólkülönbséggel foglalkozniuk, ha a tudásuk legjavát nyújtják. Egy kisebb hullámvölgy után a múlt szombaton az NB I-ben pedig így tették, és ennek a tavalyi ezüstérmes Puskás Akadémia játékosai látták a kárát, hiszen nem kevesebb mint négy alkalommal zördült meg a hálójuk.

A zöld-fehérek tehát kellő önbizalommal várhatják a sorsdöntő összecsapást, ám nem csak önmagukban, hanem a fanatikus szurkolótáborukban is bízhatnak, amely éppen úgy, ahogy minden alkalommal, ezúttal is tizenkettedik emberként fogja űzni-hajtani őket a győzelembe.

Tippmix esélylatolgatás rovatunkban a büntetőlapok számára hívnám fel a figyelmet, méghozzá a 4,5-nél több kimenetelre (1,88-as odds).

Várható összeállítások:

Ferencváros: Dibusz; Botka, S. Mmaee, Knoester, Pászka; Vécsei, Esiti; Zachariassen, Gojak, Traore; R. Mmaee.

Monaco: Nubel; Henrique, Badiashile, Disasi, Vanderson; Golovin, Fofana, Camara, Martins; Ben Yedder, Volland.

A mérkőzést az M4 csatornán tekinthetjük meg.

Fotó: fradi.hu
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)