Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Kisvárda Master Good

A dobogó elérése a cél Kisvárdán

A dobogó elérése a célja a labdarúgó OTP Bank Ligában jelenleg harmadik Kisvárda Master Goodnak, amely törökországi edzőtáborral készült a szezon folytatására.

Török László vezetőedző az M1 aktuális csatornának kedden elmondta, a legnagyobb sikernek azt tartja, hogy a felkészülés során egyetlen játékos sem sérült meg, így mindenki végig csinálhatta a munkát.

Hozzátette, csapatszinten és egyénileg is minden előre eltervezett munkát el tudtak végezni, és az újonnan érkezők is beilleszkedtek.

A szakember megjegyezte, szombaton a Paks elleni bajnokin szeretnék jó játékkal és három ponttal megörvendeztetni szurkolóikat, ugyanis a téli szünet előtt az utolsó hazai bajnoki „szomorúra sikeredett” – 3-0-s vereséget szenvedett a gárda a Zalaegerszegtől.

Ötvös Bence, az együttes középpályása elmondta, decemberben volt egy műtétje, de a felkészülést már százszázalékos állapotban tudta végigcsinálni. „Élesen és készen várjuk a Paks elleni összecsapást” – fogalmazott a futballista.

Forrás: MTI; Fotó: MTI
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)