Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
FTC-Slovan

A Ferencváros a Slovant fogadja

Ma este 20 órától folytatódik a Ferencváros Bajnokok Ligája menetelése, amikor is a szlovák Slovan Bratislava látogat el a telt házas Üllői úti stadionba.

A selejtezők második fordulójában már csak elvétve találhatunk olyan együtteseket, amelyek ellen biztosra lehet menni, és bizony az északi szomszédaink legjobb csapata sem az a kategória, amelyet egyetlen laza kézlegyintéssel el lehetne intézni.

Noha úgy fest, hogy a pozsonyiak még nem kerültek üzemi hőmérsékletre, miután a bajnokság nyitó fordulójában vereséget szenvedtek a veretesnek még jóindulattal sem nevezhető Podbrezova ellen. Arról már nem is beszélve, hogy milyen nyögvenyelősen jutottak túl az előző körből, ahol a grúz Batumi kis híján megtréfálta őket, miután hazai környezetben csupán öt perc választotta el őket a bravúrtól. Aztán a ráadás 115. percében egyenlített a Slovan, hogy a hosszabbítás hosszabbításában megszerezze a mindent eldöntő találatot.

Mi tagadás, a szlovák közvélemény sokkal magabiztosabb továbbjutást várt a zsinórban négyszeres bajnokcsapattól, ám erre szokták mondani, hogy a győzelmet nem kell megmagyarázni. Mindenesetre gyengébb eredmények ide vagy oda, azt a gárdát, ahol olyan klasszisok lépnek pályára hétről hétre, mint a Manchester Cityben, a Glasgow Rangersben és az Espanyolban is megforduló Vladimir Weiss, a nigériai válogatott Ibrahim Rabiu, a Milan, a Genoa és a Parma egykori ásza, Juraj Kucka, a Hamburgból kölcsönbe érkező grúz Csakvetadze, vagy az a Holman Dávid, aki nem kevesebb mint négy szezonon keresztül erősítette a Ferencvárost, azt érdemes már az első perctől komolyan venni.

Persze, afelől ne legyen kétségünk, hogy a zöld-fehérek száz százalékos erőbedobással küzdenek majd, hiszen a kispadjukon ülő orosz mester, Csercseszov aligha enged a gyeplőn, és belehajszolja a győzelembe tanítványait.

Éppen ezért a Tippmix esélylatolgatás rovatunkban hazai győzelmet víziónálunk (1,42-es odds)

Várható kezdőcsapatok:

Ferencváros: Dibusz; Wingo, Mmaee, Kovacevic, Civic; Laidouni, Esiti; Nguen, Zachariassen, Traore; Bassey

Slovan Bratislava: Chovan; Abena, Kashia, Medvedev, Pauschek; Kankava, Kucka, Chakvetadze, Holman; Weiss, Cavric

A mérkőzést az M4 sportcsatorna élőben közvetíti.

Fotó: https://www.facebook.com/fradi.hu/
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)