Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
FTC - Brescia vízilabda

A Ferencváros presztízsgyőzelemmel, az OSC vereséggel hangolt a bajnoki döntőre

A Ferencváros rendkívül magabiztosan 10-6-ra nyert itthon az első helyen álló Brescia ellen, míg az OSC szintén hazai környezetben 11-9-re kikapott a szerb Novi Beogradtól a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek utolsó előtti, 13. fordulójában.

Azzal, hogy a fél órával korábban kezdődő újbudai összecsapáson a belgrádi nyolcas döntő házigazdája a papírformának megfelelően diadalmaskodott, eldőlt, hogy a Ferencváros nem léphet el a harmadik helyről.
Ugyanakkor a csoportot fölényesen vezető Brescia elleni összecsapás a presztízs miatt fontos volt Varga Zsolt együttesének, amely igazi erődemonstrációt tartott a Komjádi Uszodában, fantasztikus védekezésének köszönhetően a harmadik negyedben már 7-1-re is vezetett az egész csoportkörben egyetlen vereséget szenvedő olasz csapattal szemben. A zöld-fehérek végül 10-6-ra diadalmaskodtak, így magabiztosan készülhetnek az OSC ellen bajnoki döntőre, amelynek első felvonását kedden rendezik.
Az utolsó helyezett OSC május 23-án hazai környezetben a Marseille, a Ferencváros pedig szintén vendéglátóként a Sabadell ellen zárja a BL-csoportkört.

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 13. forduló:

Genesys OSC Újbuda – Novi Beograd (szerb) 9-11 (4-6, 2-2, 2-1, 1-2)
a magyar csapat gólszerzői: Salamon 4, Vigvári Vi., Burián 2-2, Várnai 1

FTC-Telekom Waterpolo – Brescia (olasz) 10-6 (3-0, 1-1, 4-2, 2-3)
a magyar csapat gólszerzői: Fekete, Jansik Sz., Argiropulosz 2-2, Varga Dé., Vigvári Ve., Ubovic, Német 1-1

Forrás: MTI; Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)