Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Crvena - Fradi

A Fradi Belgrádban

A szezon egyik legfontosabb mérkőzésére készül ma este 18.45-ös kezdettel a magyar bajnok Ferencváros együttese, amely Belgrádba utazott, hogy a szerbek legjobb csapata, vagyis a Crvena Zvezda ellen próbálja meg kiharcolni a jövő tavaszi kupafolytatást.

A zöld-fehérek két elképesztő győzelemmel kezdték az Európa-Liga csoportkörét, előbb hazai pályán a török Trabzonsport 3-2-re, majd idegenben egy még nagyobb bravúrt végrehajtva, Vécsey találatával a Monaco gárdáját is kétvállra fektették.

Ezzel a hat ponttal máris a kvartett élére álltak Csercseszov tanítványai, ráadásul most az utolsó helyezetthez látogatnak, vagyis egy esetleges győzelemmel a legrosszabb esetben a harmadik hely garantálható lenne a végelszámolásnál, ez pedig a Konferencia Ligába juttatná a ferencvárosiakat.

De azért ne szaladjunk ennyire előre, a szerbek utolsó helye igencsak megtévesztő lehet, hiszen mindkét eddigi meccsükön remekül teljesítettek, és csupán a balszerencsének volt tulajdonítható a két szűk, egygólos vereség.

További plusz erőt adhat nekik a fanatikus szurkolótáboruk, amely egész biztosan pokoli hangulatot fog teremteni a telt házas Rajko Mitics Stadionban.

Déli szomszédaink bajnoki formájára sem lehet panasz, hétről hétre könnyedén nyerik a mérkőzéseket, így valószínűleg az önbizalmukkal sem lehet baj.

Komoly kihívás előtt áll tehát a magyar bajnok, ám láthattuk Pozsonyban, hogy az ellenséges légkör, a nehéz körülmények sem tántorítják el őket a céljaiktól. Márpedig a tavaszi folytatás hatalmas  hőstett lenne, hiszen ez idestova két évtizede nem sikerült egyetlen magyar csapatnak sem.

Várható kezdőcsapatok:

Crvena Zvezda: Borjan; Erakovic, Dragovic, Milunovic; Srnic, Sanogo, Nikolic, Kangwa, Rodic; Bukari, Pesic.

Ferencváros: Dibusz; Wingo, S.Mmaee, Knoester, Botka; Laidoumi, Besic; Zachariassen, Nguen, Traore; R.Mmaee.

Tippmix esélylatolgatás rovatunkban ezúttal a gólszámokat ajánlom, méghozzá a 3,5 gól alatt kimenetelt (1,4-es odds).

A mérkőzést az M4 csatornán tekinthetjük meg.

Fotó: facebook.com/fradi.hu
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)