Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Ferencváros

A Fradi máris bajnok?

Noha még csak egyetlen árva forduló telt el a magyar elsőosztályú labdarúgó bajnokságból, az idény előtti előrejelzések elég precíznek, mondhatni tűpontosnak tűnnek.

Az újoncok, vagyis a Kecskemét és a Vasas óvatos futballal rukkoltak elő, ami nem csoda, ennek a két gárdának nyilvánvalóan az a célja, hogy meghosszabbítsa az elsőosztályú tagságát.

Ugyanebbe a kategóriába esnek a péntek és a szombat esti talákozó résztvevői, azaz a Kispest és a Zalaegerszeg, illetve az Újpest és a Mezőkövesd csapatai, akik inkább hátra, mint előre kell, hogy tekintsenek majd a szezon során.

Ezzel szemben a bajnoki címvédő legnagyobb kihívójának tekintett Fehérvár már az első, nem is túl magas küszöbben csúnyán elbotlott, így a rendkívül szerencsés körülménynek között diadalmaskodó Ferencváros már akkor mérföldes lépéselőnybe került, amikor még ők sem gondolták.

Úgy fest tehát, hogy nem sok minden változott, a zöld-fehérek máris megünnepelhetik az újabb bajnoki címüket, a többiek viszont küzdhetnek a kiesés ellen.

Magyar futball 2022-2023…

Bárki is és bárhogy is intézte ezt, köszönjük szépen, drága barátom, drága barátaim megöltétek a magyar labdarúgást…

Egy életre…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)