Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

A hibátlan mérleg a tét szerdán a Fradi számára

A második csoportkör második fordulójára készülnek az FTC-Telekom férfi vízilabdázói. Nyéki Balázs csapata az olasz Bresciához látogat, amely az elmúlt három évben hét nekifutásból csak egyszer tudta legyőzni a zöld-fehéreket.

Az olaszok ebben az időszakban hazai pályán tudták megszorítani a Fradit. 2021 októberében egy döntetlen, bő egy évvel később pedig egy győzelem is összejött nekik a magyar csapat ellen, két vereségük (8-9; 12-14) pedig szűk különbségű volt.

A Brescia az első körben a spanyol Barceloneta otthonában szenvedett 12-8-as vereséget, a Fradi viszont győzelemmel hangolt. Jansikék 11:9-re győzték le az Olympiakoszt a Népligetben. Az FTC egyébként is kiváló mérlegnek örvend, a szezonban eddig minden meccsét megnyerte, s csupán egy tét nélküli BL-meccs fajult hosszabbításig.

A Brescia ennél „kisebb hal” az olasz ligában, a Pro Recco és a Savona mögött harmadik a tabellán. Hétvégi bajnokiján győzelemmel hangolt a BL-csatára, akárcsak a BVSC-t legyőző Ferencváros.

 

(Kiemelt kép: FTC Vízilabda/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)