Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Cologne staged matches at the 2006 World Cup UEFA

A Kambi Tzeract összeáll a Kwiff-fel a Bet Builder partnerségért

A megállapodás kezdetben a labdarúgásra összpontosít, de a tervek szerint a későbbiekben további sportágakra is kiterjesztik.

A Kambi Group mesterséges intelligenciával működő kereskedelmi részlege, a Tzeract partnerséget kötött a Kwiff európai szolgáltatóval – ez az első kereskedelmi megállapodás az év eleji alapítása óta.

A partnerség keretében a Tzeract a Kwiff számára biztosítja a „Bet Builder” termékét, amely kezdetben a futballra összpontosít a 2024-es Európa-bajnokság előtt. Ennek a lépésnek a célja a Kwiff fogadási kínálatának bővítése, és a zökkenőmentes élmény biztosítása ügyfelei számára a verseny során. Emellett, a tervek szerint a jövőben további sportágakra is kiterjesztik a szolgáltatást.

A Tzeract Bet Buildert úgy tervezték, hogy integrálható legyen egy üzemeltető meglévő sportfogadási rendszerébe, lehetővé téve az olyan üzemeltetők számára, mint a Kwiff, hogy új fogadási élményeket kínáljanak, miközben megőrzik platformjuk integritását.

David Jacquet, a Tzeract ideiglenes ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „Örömmel jelentem be a Tzeract első kereskedelmi partnerségét, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a Kambi hálózaton kívül először demonstráljuk a Tzeract teljes erejét. Egy olyan innovatív sportfogadóirodával való együttműködés, mint a Kwiff, lehetőséget biztosít arra, hogy együtt építsük ki a világ legizgalmasabb és legintuitívabb fogadási élményét.”

Niklas Fallsjo, a Kwiff sportfogadási innovációért felelős vezetője hozzátette: „Nagy örömünkre szolgál a Tzeracttal való együttműködés és a piacvezető Bet Builder termékük integrálása saját rendszerünkbe. Ez az innovatív megoldás tökéletesen illeszkedik azon elkötelezettségünkhöz, hogy ügyfeleinknek páratlan és szórakoztató fogadási élményt nyújtsunk. Biztosak vagyunk benne, hogy a Bet Builder hozzáadása nagy sikert arat majd játékosaink körében.”

Az év elején a Kwiff szerződést kötött a Racecourse Media Group (RMG) céggel a lóversenyek közvetítéséről. A megállapodás értelmében a Kwiff játékosai mostantól hozzáférhetnek az Egyesült Királyság és Írország lóversenyeinek tartalmához az RMG 35 versenypályájáról.

 

(A kiemelt kép illusztráció, forrása: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)