Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Kisvárda - Vasas

A Kisvárda otthonában sem tudott pontot szerezni a kieső Vasas

A már biztos kieső sereghajtó Vasas 2-1-es vereséget szenvedett a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójának pénteki játéknapján.

A találkozónak nem volt jelentős tétje, ugyanis a tabella hatodik helyén álló Kisvárda már nem tud előrébb lépni.

OTP Bank Liga, 32. forduló:

Kisvárda Master Good – Vasas FC 2-1 (1-1)

Kisvárda, 2380 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Mesanovic (45+5.), Leoni (46.), illetve Berecz (39.)
sárga lap: Mesanovic (43.), Karabeljov (51.), Leoni (78.) illetve Iyinbor (10.), Szilágyi (27.), Novothny (49.), Sztojka (86.)

Kisvárda Master Good: Petkovic – Hej (Navratil, a szünetben), Széles, Jovicic, Leoni – Lucas (Kovacic, 82.), Melnyik, Karabeljov (Ötvös, 71.) – Makowski (Camaj, 71.), Ilievski (Spasic, 71.), Mesanovic

Vasas FC: Uram – Szivacski, Iyinbor, Baráth (Otigba, 57.), Ódor (Zimonyi, 87.) – Hinora, Berecz, Hidi (Sztojka, 63.), Szilágyi (Ihrig-Farkas, 55.)- Holender (Szalai J., 87.), Novothny

Mivel a találkozónak nem volt igazi tétje, így mindkét együttes felszabadultan futballozott az első félidőben.

A Vasas már a harmadik percben megszerezhette volna a vezetést, de ekkor a felső léc megmentette a hazaiakat. A fehérben futballozó angyalföldiek a félidő hajrájában Berecz révén jutottak előnyhöz, de a szünetig nem tudták kihúzni, hiszen egy fölösleges szabálytalanság után Mesanovic büntetőből, a ráadás ötödik percében egyenlített. Ez volt a Kisvárda történetének 200. élvonalbeli találata.

A szünetben a Vasas védelme „bennmaradt az öltözőben”, a hátsó alakulatból ugyanis egy perccel a második félidő elkezdése után mindenki csak nézte, hogy a Karabeljov által keresztbelőtt labdára Leoni csap le teljesen üresen a hosszúnál (2-1).

A jó kezdés után a második játékrészre nagyon csökkent a színvonal, a Vasas részéről Novothny próbálkozott rendületlenül, de sikertelenül, míg a Kisvárda inkább csak az eredmény megtartására törekedett.

A hajrában a Vasas próbálkozott többet, de nem tudott pontot rabolni idegenben.

Forrás: MTI; Fotó: facebook.com/VasasFC
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)