Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

A következő lépcsőfok

Ma este 20 órától sorsdöntő mérkőzésre kerül sor az Üllői úton, ahol a Ferencváros az azeri bajnok Qarabag együttesét látja vendégül. A Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának visszavágóján nem kisebb a tét, minthogy melyik gárda lép be a legrangosabb nemzetközi kupa előszobájába, vagyis a playoff-körbe.

A két együttes első  találkozóján küzdelmes kilencven percet láthattunk, ahol a zöld-fehérek megszerezték ugyan a vezetést, de a hazaiaknak sikerült az egyenlítés, így teljesen nyílt maradt a párharc.

A Ferencváros az elmúlt hétvégére pihenőt kapott, tehát minden idegszálukkal a mai összecsapásra koncentrálhattak, ehhez képest a Qarabag más utat választott, ők inkább futballal készültek, hogy annak rendje és módja szerint megnyerjék a soros bajnokijukat.

Noha a magyar szakértők az esélyeket latolgatva nem sok  jót ígérnek az azerieknek, én azért óvatosan bánnék ezzel, ugyanis a két legjobbjuk nem játszhatott az „odavágón”, és bizony ott is látható volt, hogy a jól záró védelmük mellett villámgyors csatáraik és sokat futó, illetve ütköző középpályásaik vannak.

Úgy érzem, nehéz dolga lesz a Ferencvárosnak, és apró nüanszok fognak dönteni, még a tizenegyes-párbajt sem tartom kizártnak.

Várható kezdőcsapatok:

Ferencváros: Dibusz; Botka, Mmaee, Knoester, Civic; Esiti, Laidouini; Nguen, Zachariassen, Boli; Traore.

Qarabag FK: Magomedaliyev; Vesovic, Guseynov, Medvedev, Bayramov; Qarayev, Jankovic; Kwabena, Ozobic, Zoubir; Wadji.

A mérkőzést az M4 csatornán tekinthetjük meg.

Fotó: fradi.hu
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)