Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Balatonfüredi KSE

A Skjerntől is kikapott a Balatonfüred

A Balatonfüredi KSE 31-28-ra kikapott kedden a dán Skjern HB csapatától a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában, Veszprémben.

Eredmény, csoportkör, 3. forduló, C csoport:

Balatonfüredi KSE-Skjern HB (dán) 28-31 (15-16)
———————————————–
lövések/gólok: 45/28, illetve 52/31
gólok hétméteresből: 4/4, illetve 2/2
kiállítások: 10, illetve 8 perc

A fürediek keretéből Bősz Dániel, Jánosi Tamás, Dejan Malinovic és Szöllősi Balázs is hiányzott sérülés miatt. Ennek ellenére jól kezdett a csapat, a tizedik percben 6-5-re vezetett, majd Andó Arián bravúros védései ellenére fordított a Skjern. A dánok a mezőnyjáték során kevesebbet hibáztak, de több lövést rontottak. A BKSE a továbbiakban is jól tartotta magát, így ellenfele két 3-0-s sorozata ellenére a szünetben csak 16-15-ös hátrányba volt.

A gyors támadásokat erőltető dánoknak a második felvonás elején is volt egy 3-0-s szériájuk, majd egy 5-1-es sorozattal biztosították győzelmüket. A fürediek nem törtek meg, végig nagyszerűen küzdöttek, de mivel változatlanul többet hibáztak, nem volt esélyük a pontszerzésre.

A házigazdáknál Milan Gostovic kilenc, Stevan Sretenovic nyolc gólt lőtt, Andó 13 védéssel zárt. A túloldalon Alfred Jönsson és Eivind Tangen is nyolc alkalommal talált be.

A három vereséggel álló BKSE egy hét múlva a portugál Sporting CP otthonában lép pályára.

Forrás: MTI
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)