Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Aleksandar Jovic

Aleksandar Jovic lett a Haladás vezetőedzője

A szerb Aleksandar Jovic lett a labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladás vezetőedzője.

A vasi klub honlapjának hétfői híradása szerint Jovic már ezen a héten megtartja az első edzést. A szerződése két évre szól.

„Nagyon örülök, hogy edzőként térhettem vissza Magyarországra, hiszen korábban játékosként már megismerhettem az országot” – mondta Jovic, aki 2001-től három idényen keresztül erősítette a Ferencvárost. A fővárosiaknál 56 mérkőzésen 13 gólt szerzett, a bajnokságot egyszer, a Magyar Kupát kétszer nyerte meg, majd 32 évesen visszavonult.

Korábban futballozott Görögországban, Németországban és Izraelben is. Edzőként megfordult a szerb Cukaricki és az FK Sindjelic Beograd, a ciprusi AE Larissza és a szlovén ND Gorica kispadján, majd hazája U19-es, később U16-os válogatottjának trénere lett.

A Haladás a legutóbbi szezonban a kilencedik helyen végzett a másodosztályban, de a szlovák Michal Hipp május végén távozott a vezetőedzői posztról.

Forrás: MTI
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)