Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Telekom Veszprém

Az egyik Veszprém „benntartotta” a másikat

A Telekom Veszprém 44-32-re nyert a Cegléd vendégeként a férfi kézilabda NB I pénteki játéknapján, ezzel biztossá vált a Fejér B.Á.L.-Veszprém bennmaradása.

A hazaiaknál – a Telekom Veszprém korábbi játékosa – Jamali Iman tíz gólt lőtt, a túloldalon Mikita Vajlupov kilencszer talált be.

A ceglédiek újabb veresége azt jelenti, hogy egy idényt követően ismét kiestek az élvonalból, a Fejér B.Á.L.-Veszprém pedig bennmaradt.

A Telekom Veszprém bajnoki döntős ellenfele, a címvédő Szeged hazai pályán 42-26-ra verte a Komlót. A házigazdáknál Radvánszki Zsoltot kivéve minden mezőnyjátékos betalált. A mezőny legeredményesebb tagja a bararanyiakat erősítő Melnicsuk Viktor volt nyolc góllal.

A Tatabánya egygólos győzelemmel vágott vissza a Dabasnak a Magyar Kupa bronzmérkőzésén elszenvedett egygólos vereségért. Az utolsó másodpercben Koller Tamás egyenlíthetett volna, de Székely Márton védeni tudott. A tatabányai kapuban Nagy Benedek is remekelt, ugyanis 12 védéssel zárt, a magyar válogatott Rodríguez Álvarez Pedro pedig nyolc gólt lőtt.

Az összes csapatnak ez volt az utolsó bajnoki meccse a mostani idényben.

Mivel a Szeged zárta az első helyen az alapszakaszt, a címvédő kezdheti hazai pályán a döntőt, amely az egyik csapat második győzelméig tart. Amennyiben a rendes játékidő döntetlennel végződik, hétméteresek döntenek a győztesről.

Forrás: MTI
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)