Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Mezőkövesd - Paks

Az első percben vezetett, de ismét kikapott a Mezőkövesd

A Mezőkövesd az első percben megszerezte a vezetést, de végül kikapott a vendég Pakstól a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

A házigazdák – akiknél ezúttal debütált a szeptember 14-én kinevezett régi-új vezetőedző, Kuttor Attila – sorozatban negyedszer szenvedtek vereséget.

OTP Bank Liga, 9. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC-Paksi FC 1-2 (1-0)
Mezőkövesd, 1200 néző, v.: Antal
gólszerzők: Drazic (1.), illetve Varga B. (56.), Bőle (64.)
sárga lap: Pillár (30.), Cseri (33.), Qaka (43.), Vajda S. (53.), Piscitelli (51.), illetve Kádár (26.), Osváth (31.), Varga B. (90.)

Mezőkövesd Zsóry FC: Piscitelli – Pillár, Lukic, Bobál D. (Kállai, 90.), Vajda S. – Molnár G., Karnyickij, Qaka (Da. Babunszki, 72.), Besirovic – Cseri (Bobál G., 72.) – Drazic

Paksi FC: Nagy G. – Kinyik (Debreceni, 55.), Lenzsér (Szélpál, 77.), Kádár, Osváth – Windecker, Balogh B. – Hahn, Bőle, Szabó B. – Varga B.

A hazaiak 35 másodperc után esett, némileg szerencsés gólja megadta az alaphangot a találkozónak. A Mezőkövesd gyors ellentámadásokban bízva visszahúzódott a saját térfelére, a Paks pedig nagy lendülettel támadott az egyenlítésért. Ki is dolgozott néhány nagy helyzetet, de Piscitelli mindig a helyén volt. A félidő második felében sok volt a szabálytalanság, a játékvezető bő húsz perc alatt öt sárga lapot is kiosztott.

A szünet után sem változott a játék képe, a vendégek beszorították ellenfelüket, a házigazdák pedig kontrákból veszélyeztettek. A Paks teljesen megérdemelten fordított szűk tíz perc alatt, majd átadta a területet az ellenfélnek, és magabiztosan őrizte előnyét.

Forrás: MTI; Fotó: NSO/Kovács Péter
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)