Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Újpesti FC

Az utolsó pillanatban mentett pontot a Kecskemét az Újpest ellen

A Kecskemét a hajrában és a hosszabbításban is eredményes Tóth Barna duplájával mentett pontot és végzett 2-2-re a vendég Újpesttel szemben a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén.

Az újonc és második hazaiak így már 11 találkozó óta veretlenek otthon az élvonalban, és sorozatban negyedik döntetlenjüket játszották.

OTP Bank Liga, 21. forduló:

Kecskeméti TE – Újpest FC 2-2 (0-1)

Kecskemét, 3751 néző, v: Derdák
gólszerzők: Tóth B. (83., 95.), illetve Simon (12.), Varga Gy. (52.)
sárga lap: Banó-Szabó (97.), illetve Jakobi (47.), Nikolic (97.)

Kecskemét: Varga – Nikitscher (Zeke, a szünetben), Nagy K. (Májer, 55.), Rjaszko, Hadaró (Meszhi, a szünetben), Belényesi – Vágó, Szuhovodszki, Banó-Szabó – Tóth B., Horváth K. (Katona, 56.)

Újpest: Nikolic – Pauljevic, Mack (Boumal, 78.), Hall, Anculasz – Szabó B. (Diaby, 70.), Onovo – Varga Gy. (Antonov, 55.), Jakobi, Simon – Mudrinski (Croizet, 79.)

Hamar vezetést szerzett az Újpest, miután Simon Krisztián kihasználta a hazaiak helyezkedési hibáját. Hátrányban egyre nagyobb nyomás alá helyezte a vendégek kapuját a Kecskemét, de a szünetig nem jött össze az egyenlítés a házigazdáknak.

A fordulás után újfent gyorsan betalált a fővárosi csapat, ezzel nagyon nehéz helyzetbe hozva a vendéglátókat. A Kecskemét aztán a hátralévő időben nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, s végül Tóth Barna a hajrában és a hosszabbításban is eredményes volt, ezzel a duplával pedig sikerült pontot menteniük a hazaiaknak.

Forrás: MTI; Fotó: facebook.com/ujpestfootballclub
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)