Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

Eddig legnagyobb fejlesztésén esett át a Vegas.hu

Történelmi fejlesztéssorozaton van túl a Vegas.hu – adta hírül közleményében az irodát üzemeltető LVC Diamond Kft. Az anyagban hivatkoznak az Online Gambling Global Market Report 2024 elemzésére, amely szerint az online szerencsejáték globális piacának mérete az előző évihez képest az idén 9,3%-kal nőhet, így 2024-ben elérheti a 97 milliárd dollárt.

Prognózisok szerint az iparág bevétele 2028-ig akár a 137 milliárd dollárt is megközelítheti. A játékosok száma az elmúlt években ugrásszerűen növekedett, ami a pandémia alatti karanténnak, továbbá a digitális szolgáltatások és az okostelefonok térnyerésének is köszönhető.

Az egyre népszerűbb, mesterséges intelligencia-, virtuális- és kiterjesztett valóság (VR/AR) alapú megoldások újabb lökést adhatnak a piacnak, ami a szolgáltatókat is egyre gyorsabb és izgalmasabb fejlesztésekre sarkallja. A vállalat hozzáteszi: a Vegas.hu a hazai online szerencsejáték-piac egyik legnagyobb szereplőjeként a globális trendeknek megfelelően – és a magyar piaci liberalizációban rejlő potenciált vizsgáló Deloitte-tanulmány tanulságaival összhangban –, a folyamatosan növekvő magyar felhasználói bázis igényeit szem előtt tartva építkezik.

A Vegas.hu-t üzemeltető LVC Diamond Kft. az elmúlt évben története legnagyobb fejlesztéssorozatát hajtotta végre

2023 tavasza óta több mint kétszeresére emeltük a Vegas.hu oldalba integrált szolgáltatók számát. Jelenleg már 18 nemzetközi játékszolgáltatóval működünk együtt. Ez idő alatt 700 új online kaszinójáték került ki a portálra, így mára 1000-re nőtt a Vegas.hu-n elérhető kaszinójátékok száma. Úgy látjuk, hogy felhasználóink leginkább az úgynevezett progresszív jackpot és bonus buy slot játékokat szeretik. Ez utóbbiak esetében a kreditet nem terhelő szabadjátékok nemcsak megnyerhetők, hanem akár meg is vásárolhatók. Ami pedig a Vegas.hu-n elért legnagyobb nyereményeket illeti: az online kaszinóban egyetlen forgatásból csaknem 45,5 millió forintot, a VegasTV-n több mint 18 millió forintot, egy napon belül megtett sportfogadásokkal pedig több mint 16 millió forintot vitt haza három szerencsés játékosunk” – emelte ki dr. Egresits Csaba, a Vegas.hu-t üzemeltető LVC Diamond Kft. online üzletág-igazgatója.  

Az idén március óta megújult dizájnnal működő Vegas.hu elindította saját applikációját, amely Androidra és iOS-re optimalizálva is elérhető. A Vegas.hu saját, exkluzív csatornáján, a VegasTV-n elérhető élő blackjacken, ruletten és háromlapos pókeren túl olyan, az Evolution stúdióiból közvetített különleges, élő osztós játékokkal is találkozhat a közönség, mint például a nemzetközi szinten is sikereket halmozó Crazy Time, Monopoly Live és Deal or No Deal.

2023 júliusában az online sportfogadás is elindult a portálon, amely ezt követően Magyarországon elsőként vezette be a korai kifizetés lehetőségét. A Vegas.hu most gőzerővel készül a nyári foci-Eb-re, amelynek mérkőzéseire az érdeklődők akár már most is tippelhetnek. A sportfogadás világába újonnan belépő fogadók számára az oldalon belül elérhető Bet Mentor és Info+ fogadássegítő funkciók nyújthatnak támogatást.

A Vegas.hu ma az egyetlen olyan szolgáltató Magyarországon, amelynek játékosai és fogadói egy helyen tudnak legális, biztonságos keretek között, adómentes nyeremények reményében online kaszinózni, valamint sport- és szórakoztatóipari eseményekre (pl. a Golden Globe-díj és az Oscar-díj nyerteseire) is fogadni.

 

(A kiemelt kép illusztráció)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)