Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
MU-Liverpool

Egy nehéz nap éjszakája

Hétfőn este minden szem Manchesterre szegeződött, ahol a Premier League, vagyis az angol élvonalbeli bajnokság két prominens alakulata, a Manchester United és a Liverpool csaptak össze.

Különösen azért volt érdekes ez a rangadó, mert egyik gárda sem úgy kezdte az idényt, ahogy a szurkolóik, illetve a vezetőik megálmodták.

Különösen a Cristiano Ronaldo fémjelezte alakulat okozott csalódást, miután két gyengébbnek tartott együttes is felülmúlta őket.

Persze a Liverpool sem tündökölt, két sovány döntetlennel érkeztek meg az Old Traffordra, így biztosra vehető volt, hogy afféle előrehozott kupadöntő hangulat várja a feleket.

A közönség nem is  csalódott. Még szép, különösen a hazai publikumra volt igaz mindez, hiszen hiába a tabella utolsó helye, Sancho egy gyönyörű góllal megszerezte a vezetést.

A találat nem a semmiből jött, a hazaiak átérezték a nehéz helyzetüket és mindent beleadtak, hogy elmozduljanak erről a szégyenteljes pozícióból.

És ez még nem minden, Rashford a második játékrész elején megduplázta az előnyüket, és ekkor joggal villant be  a vendégszurkolók agyába a főcímben említett Beatles-sláger.

Ez egy nehéz nap éjszakája…

A beatkorszak liverpooli együttesének számos világslágert köszönhetünk, de talán még sosem talált egymásra ennyire a Mersey-parti futballklub és a Paul McCartney fémjelezte legendás zenekar. Hiszen hiába Szalah hajrábeli szépítő gólja, Klopp alakulata üres kézzel távozott az Old Traffordról, ami ráadásul azt jelentette, hogy a ten Haag legénység megelőzte a tabellán a tavalyi ezüstérmest…

„It’s been a hard day’s night, and I’ve been working like a dog”

A felejthetetlen dal első szakaszának igaza van, a második kérdéses.

A Pool szurkolói szerint ugyanis valóban nehéz nap volt, de a legjobbjaik nem úgy dolgoztak, mint akinek a nyelve is kilóg.

Javítani kötelező…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)