Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
NFL

Elindult az NFL

Szeptember első hetében elkezdődött az észak-amerikai fuball liga, más néven NFL, amely természetesen köszönőviszonyban sincs a labdarúgással, viszont a népszerűsége lassan utoléri az általunk futballnak ismert sportágat.

Miután bő másfél évtizede idehaza is láthatóak az amerikaifutball legjobb összecsapásai, egyre többen szeretik meg ezt a tojáslabdával űzött játékot, gyakran éjszakákon át virrasztva, hogy megnézhessék a világ legjobb játékosait.

A szezon a sportág kőkemény mivoltát tekintve csupán öt hónapig tart, ám ez a szeptembertől február első hetéig tartó időszak maga a paradicsom a sportág szerelmesei számára.

No de nézzük meg, hogy mire számíthatunk az idei szezonban.

Az elmúlt idényben sok váratlan eredmény született a rájátszásban, és végül két olyan csapat jutott be a döntőbe, amelyekben szinte csak a saját, nyilván elfogult szurkolóik hittek.

Miután az igazi sztárcsapatok, a bajnoki címeket futószalagon szállító Tom Brady vezette Tampa Bay Bucaneers, a rutinos Aaron Rodgers irányította Green Bay Packers vagy a fiatal quarterback, Mahomes által dirigált Kansas City Chiefs elvéreztek a rájátszásban, két esélytelenebbnek gondolt gárda, a Los Angeles Rams és a Cincinnati Bengals jutott be a Superbowlba, vagyis az NFL nagydöntőjébe, hogy ott az előbbi alakulat diadalmaskodjon.

Ám ahogy a közmondás tartja, egyszer volt Budán kutyavásár, idén minden bizonnyal kevesebb meglepetésben lesz részünk, miután az előbb említett, esélyes együttesek még magasabbra tették a lécet.

A ligából eddig két teljes forduló ment le, és az eredmények is ezt támasztják alá, a legnagyobbak  legfeljebb az egymás elleni rangadókat veszítették el, így már most úgy fest, hogy bombaerős, és szuper izgalmas playoffnak  nézünk  majd elébe.

Ám addig még sok-sok meccsben gyönyörködhetünk, úgyhogy aki szeret éjszakázni, az hetente háromszor tartson a legnagyobb sztárokkal az Aréna4 csatornáján.

Aki viszont korán fekvős típus, annak a vasárnap lesz a kedvenc napja, hiszen már este hét órától beindul a nagyüzem.

Tartsatok velünk!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)