Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Fradi-Vasas

Első az utolsó ellen

Noha kedden Zalaegerszegen már lejátszottak egy korábbról elhalasztott mérkőzést, az igazi nagyüzem majd csak ma indul be a magyar elsőosztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi küzdelmeiben.

Igaz, még csak januárt írunk, de a katari vilagbajnokság miatt november elejétől leálltak a nemzeti bajnokságok, így most mindenhol igyekeznek utolérni magukat, hogy végül a szokásos időszakban tudják lezárni a szezont.

Három találkozót, a Kisvárda-Paks, a Debrecen-Zalaegerszeg és a Ferencváros-Vasas összecsapást rendezik ma, és talán nem túlzás azt mondani, hogy a bajnoki címvédő és listavezető zöld-fehérek, illetve az újonc, jelen pillanatban az utolsó helyen szerénykedő angyalföldiek meccsét kíséri a legnagyobb érdeklődés.

Meglehet, a vendégek mérföldekkel vannak lemaradva mai riválisuktól, több apró tényező is az mellett szól, hogy izgalmas fővárosi rangadónak nézünk elébe. Természetesen a nagyobb játéktudás a hazaiak felé billenti a mérleg nyelvét, ám a több mint kéthónapos szünet könnyen lehet, hogy kizökkentette az Üllői úti legénységet, míg a túloldalon nyilván kettőzött akarással küzdenek a piros-kékek, hiszen számukra valóban az életben maradás a tét.

Mellettük szólhat az is, hogy a Ferencváros eladta az egyik legjobb játékosát, a tunéziai válogatottal a világbajnokságot ia megjárt Aissa Laidounit, aki immár a Bundesliga üde színfoltaként tündöklő Union Berlin gárdáját erősíti tovább.

Nem mellékesen a keddi, zalaegerszegi mérkőzésen is akadozott a zöldek gépezete, és csak Fortuna istenasszony hathatós közreműködésének köszönhetően tudták begyűjteni a három pontot a zalai megyeszékhelyen.

Tippmix esélylatolgatás rovatunkban ezúttal a gólszámokra tennék javaslatot, méghozzá a 2,5 gól felett kimenetelt ajánlom  (1,75-ös odds).

A 19.30 órakor kezdődő találkozót az M4 csatornán követhetjük figyelemmel.

Vasárnap ismét három összecsapás kerül terítékre, melyek közül kiemelkedik a délután fél négykor kezdődő fővárosi derbi, amely során két kiesés elől menekülő patinás csapat, az Újpest és a Honvéd néz farkasszemet egymással.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)