Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
OTP Bank Liga

Folytatódik az OTP Bank Liga

Péntek este, a Zalaegerszeg – Puskás Akadémia mérkőzéssel kezdetét vette a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, vagyis az OTP Bank Liga 8. fordulója.

A nyitó meccsen egészen a hajráig nem született gól, ám két perccel a rendes játékidő letelte előtt a vendégek előnyhöz jutottak. Mindez azonban mégsem volt elegendő a győzelem megszerzéséhez, ugyanis a hazaiak a hosszabbítás kilencedik percében egyenlíteni tudtak, otthon tartva legalább az egyik pontot.

Ma újabb három, vasárnap két – rendkívül izgalmasnak ígérkező – találkozóval folytatódnak a küzdelmek.

Nézzük a párosításokat:

14.30: PAKS – MEZŐKÖVESD

A szezon eddigi meglepetéscsapata, a Paks egy esetleges győzelemmel átmenetileg a tabella élére ugorhatna, márpedig ez minden bizonnyal hatalmas motivációt jelent Bognár György legénységének. Ezzel szemben a Mezőkövesd a kiesőzónából menekülne, ám úgy hiszem, hogy ezúttal nem terem nekik babér.

17.00: MTK – FERENCVÁROS

Igazi, vérbeli örökrangadóra kerül sor a Hungária körúton, és ezt nem csak a múlt sikerei, hanem a jelen formája alapján is nyugodtan kijelenthetjük. A bajnoki címvédő győzelemmel mutatkozott be a nemzetközi porondon, és úgy tűnik, hogy az új edző, Sztankovics is hamar megtalálta a közös hangot a játékosokkal. Sok gólos, látványos mérkőzést várok.

19.30: DEBRECEN – ÚJPEST

Amikor már úgy festett, hogy az újpestiek idén üde színfoltjai lesznek a bajnokságnak, a múlt héten egy igazán lehangoló teljesítménnyel bosszantották fel a szurkolóikat, és ennek nem is lehetett más a vége az MTK ellen, mint vereség. Szeszélyes gárdáról beszélünk, amelynél kiszámíthatatlan, hogy melyik arcukat mutatják. Döntetlen körüli eredményre számítok.

VASÁRNAP

15.00: FEHÉRVÁR – KISVÁRDA

A hátsó régió két alakulata néz egymással farkasszemet, amelyek számára létfontosságú lenne a három pont megszerzése. Ennek ellenére, vagyis éppen ezért, ez egyiknek sem fog sikerülni, ugyanis a pontosztozkodást tartom a legvalószínűbb eredménynek.

17.30: DIÓSGYŐR – KECSKEMÉT

A Kecskemét eddig nem tudta megismételni a tavalyi kiváló játékát, így csak a mezőny második felében szerénykednek, ráadásul most is egy rázósnak ígérkező kirándulásra készülhetnek, a Diósgyőr ugyanis nagyszerűen muzsikál. Úgy érzem, hogy ezúttal is otthon tartják a három pontot.

A mérkőzéseket az M4 sportcsatorna segítségével tekinthetjük meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)