Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Fucsovics

Fucsovics szoros csatában kikapott

Fucsovics Márton szoros csatában kikapott a címvédő Roberto Bautistától a Dohában zajló, 1,3 millió dollár (493 millió forint) összdíjazású férfi keménypályás tenisztornán.

Kiegyenlített játékkal indult a találkozó, mindketten kétszer vették el ellenfelük adogatását, a rövidítésben pedig előbb Fucsovicsnak, majd a kétszeres győztes spanyol riválisnak volt játszmalabdája, utóbbi második lehetőségével élni tudott, így 67 perc játék után szettelőnybe került.

A második játszmában mindketten hozták saját adogatójátékukat, egészen a legutóbbi négy kiírásból háromszor döntős Bautista utolsó szervagémjéig, amelyet Fucsovics nyert, így 2 óra 13 perc elteltével egyenlített.

Az utolsó szettben az ötödik helyen kiemelt spanyol játékos elvette a magyar teniszező adogatását, majd Fucsovics két meccslabdát is hárított, de a folytatásban már nem tudott fordítani, így 3 óra 10 perc után búcsúzott a tornától.

Forrás: MTI; Fotó: MTI
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)