Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Gazdag - Ádám

Gazdag Dániel fenyegető üzeneteket is kapott a CONCACAF BL-negyeddöntője után

Fenyegető üzeneteket is kapott, de magabiztosan és nyugodtan készül a közép- és észak-amerikai (CONCACAF) Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágójára Gazdag Dániel, a Philadelphia Union magyar válogatott futballistája.

A korábbi kispesti labdarúgó a mexikói Atlas elleni párharc első felvonásán múlt héten büntetőből döntötte el az 1-0-ra megnyert találkozót, a közmédiának elmondta, vélhetően gólöröme miatt találták meg a rivális szurkolói.

„A gólom után ránevettem az ellenfél egyik játékosára, de azt tudni kell, hogy a büntető elvégzése előtt vagy ötször kiütötte a kezemből a labdát. Az Atlas drukkereinek ez nem tetszett, fenyegető üzeneteket és képeket kaptam, de ők szurkolók, nem jelentenek igazi veszélyt” – fogalmazott Gazdag, aki hozzátette, az észak-amerikai ligának (MLS) külön protokollja van az ilyen esetekre, így a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) bevonásával folytatták le a vizsgálatot, és meg is nyugtatták, nincs életveszélyben.

A magyar idő szerint csütörtök hajnalban sorra kerülő visszavágóval kapcsolatban a 19-szeres válogatott játékos elmondta, mivel ebben a sorozatban még létezik az idegenben lőtt gól szabálya, így a legfontosabb, hogy betaláljanak, nem akarnak ráülni az eredményre és természetesen szeretnének az elődöntőbe jutni.

Az előző szezonban MLS-nagydöntős Philadelphia Union nem kezdte jól a mostani idényt, ugyanis hét mérkőzés után csak a 10. az MLS Keleti főcsoportjában: „Nagyon sok van még hátra, és bátran merem mondani, oda fogunk jutni, ahova szeretnénk. Ugyan több pontot elhullajtottunk, de keleten nem látok sokkal erősebb csapatot a miénknél.”

A magyar válogatottról szólva Gazdag Dániel elmondta, a bolgárok felett aratott 3-0-s Európa-bajnoki selejtezős győzelem alkalmával dominánsan játszott a csapat, erre rég nem volt példa, de még hosszú a kvalifikáció, semmit nem szabad elkiabálni. „Nehéz lesz, készülni fognak ránk, de most esélyesek vagyunk, és a pályán kell bizonyítanunk.”

Forrás: MTI; Fotó: Philadelphia Union
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)