Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
DVTK

Győzött Kozármislenyben, és feljutott a DVTK

A DVTK bebiztosította feljutását a labdarúgó élvonalba, miután az NB II 33. fordulójának vasárnapi játéknapján 3-2-re győzött Kozármislenyben.

A diósgyőri együttes előnye öt fordulóval a pontvadászat lezárása előtt 16 pont a harmadik helyen álló, Kazincbarcikán 1-0-s vereséget szenvedő Ajka előtt. A másodosztályból az első két együttes kerül fel az NB I-be.

A DVTK 2021-ben búcsúzott az élvonaltól.

Kuznyecov Szergej vezetőedző az M4 Sportnak méltatta a DVTK csapatszellemét, amelynek köszönhetően megszerezte a feljutást jelentő három pontot.

„Elértük az egyik célunkat, ám van még hátra öt forduló, semmi nem változott. A következő mérkőzéseket is szeretnénk megnyerni, és ezért mindent meg is teszünk” – fogalmazott.

A következő idényre vonatkozó kérdésre annyit felelt: „az még arrébb van, nekünk elsősorban le kell zárnunk ezt a bajnokságot, erre az öt mérkőzésre készülünk és meg kell nyernünk, utána majd látni fogjuk”.

Forrás: MTI; Fotó:
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)