Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Telekom Veszprém - Porto

Ha Portó, akkor +7 !

Harmadszor játszott Bajnokok Ligája mérkőzést a Telekom Veszprém Portóban és újra 7 góllal nyert. 4 perccel a vége előtt úgy nézett ki, hogy megszakad ez a szép sorminta, hiszen már 10 gól is volt a különbség, de a késői portugál góloknak köszönhetően végére megint 7 gólos lett a győzelem.

Egyedül Nilsson hiányzott a keretből, aki még nem heverte a múlt heti szemsérülését. Reméljük a GOG elleni rangadón, már a csapat rendelkezésére áll Ő is.

Az 1. félidő közepéig volt izgalmas a mérkőzés. Onnantól beindult a Nenadics show…Félidőben 16:12 volt az eredmény. Petar mellett Rodrigo Corrales nyújtott kimagasló teljesítményt, a 15 védésnél volt már jobb teljesítménye is, de ezek a védések legtöbbször tiszta ziccerek voltak fontos pillanatokban. A csapat többi tagja is bőven átlag feletti teljesítményt nyújtott, ennek is volt köszönhető, hogy az 56. percben rászámolhattak a veszprémi szurkolók a luzitánokra.

Lehetett tudni, hogy a portói csapat rossz formában van, és ez be is igazolódott. Ezt a bakonyiak kegyetlenül kihasználták. Ilics mindenkit játékba küldhetett, ez egy igazi örömkézi volt.

Jövő héten egy újabb sima győzelem várható, a bukarestiek jönnek Veszprémbe. Tavaly decemberben 15 góllal kaptak a Veszprémtől, de ez lehetett volna akár 20 gól is. Ezt követően jön a GOG elleni idegenbeli és a Magdeburg elleni hazai csoportrangadó. Amennyiben az 5 mérkőzés után 10 ponttal állna a csapat, onnantól kezdve csakis a csoportgyőzelem lehetne a cél.

Fotó: EHF
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)