Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Hanga Ádám

Hanga Ádám elnézést kért a csütörtöki tömegverekedés miatt

Hanga Ádám, a Real Madrid magyar válogatott játékosa szombaton elnézést kért a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének csütörtöki mérkőzésén történt botrányos jelenetekért.

A meccset 1 perc 40 másodperccel a rendes játékidő vége előtt a játékosok között kirobbant verekedés zárta le, az összetűzés után pedig több mint húsz játékost kizártak. Mivel a két együttesben nem maradt elegendő kosaras, a találkozót nem tudták folytatni. A végeredmény 95-80 lett a vendégek javára.

„Mindkét csapat megbánta a történeteket. A döntés megszületett, a büntetést elfogadjuk, célunk pedig, hogy tovább lépjünk és tovább küzdjünk azért, hogy a párharcot két győzelemmel visszahozzuk Madridba. És természetesen minden erőnkkel azon leszünk, hogy a kosárlabdáé legyen a főszerep a pályán és azon kívül is” – írta szombaton közösségi oldalán Hanga Ádám, aki a verekedés kirobbanásakor a cserepadon volt.

Az európai szövetség honlapjának beszámolója alapján mindkét csapat 50 ezer eurós pénzbüntetést kapott, összességében pedig négy játékos tiltottak el: Yabusele mellett csapattársának, Garbiel Decknek egy meccset kell kihagynia, míg a szerbektől Kevin Punter két, Mathias Lessort pedig egy találkozón nem léphet pályára.

A Partizan 2-0-ra vezet a párharcban, amely az egyik csapat harmadik sikeréig tart. A harmadik mérkőzést kedden játsszák Belgrádban.

Forrás: MTI; Fotó: Getty Images
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)