Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
magyar - angol - 2022

Hatvan év után újra magyar diadal

A magyar labdarúgó-válogatott bravúros teljesítménnyel szombaton 1-0-ra legyőzte az Európa-bajnoki ezüstérmes angol csapatot a Nemzetek Ligája A divíziójának nyitófordulójában.

A Puskás Arénában 30 ezer, 14 éven aluli gyerek előtt megrendezett találkozón Szoboszlai Dominik szerezte a győztes találatot büntetőből a 66. percben.

magyar-angol 2022
Budapest, 2022. június 4. Szoboszlai Dominik (j) büntetõbõl gólt szerez a labdarúgó Nemzetek Ligája 1. fordulójában játszott Magyarország – Anglia mérkõzésen a Puskás Arénában 2022. június 4-én. MTI/Szigetváry Zsolt

A magyarok ezt megelőzően az 1962-es világbajnokságon múlták felül az angolokat, azóta három döntetlen mellett 12-szer kikaptak a szigetországiaktól.

Budapest, 2022. június 4. Lang Ádám (b) és az angol Jarrod Bowen a labdarúgó Nemzetek Ligája 1. fordulójában játszott Magyarország – Anglia mérkõzésen a Puskás Arénában 2022. június 4-én. Hátul Willi Orbán. MTI/Koszticsák Szilárd

Marco Rossi együttese három nap múlva, kedden az Európa-bajnok olaszok vendége lesz Cesenában a Nemzetek Ligája második fordulójában.

Forrás: MTI; Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)