Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Mezőkövesd - Újpest

Ismét nyert a Mezőkövesd

A Mezőkövesd 1-0-ra nyert a vendég Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának hétfői játéknapján.

A hazaiak – akik az előző fordulóban a címvédő Ferencvárost verték – újabb sikerükkel pontszámban beérték és megelőzték a tabellán a lila-fehéreket. Most az Újpest áll kieső helyen.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC-Újpest FC 1-0 (0-0)
—————————————
Mezőkövesd, v.: Zierkelbach
gólszerző: Drazic (46.)
sárga lap: Pillár (14.), Piscitelli (85.), illetve Mack (64.)

Mezőkövesd: Piscitelli – Kállai K., Lukic, Pillár, Vajda – Cseri (Vadnai, 77.), Karnyicki (Schmiedl, 84.), Da. Babunszki, Besirovic – Molnár G. (Brtan, 77.), Drazic

Újpest: Nikolic – Szabó II B. (Pauljevic, 61.), Csongvai, Diaby, Antonov – Boumal (Jakobi, 78.), Mack – Simon K. (Bjelos, 84.), Katona (Borello, 84.), Csoboth – Gouré

Már az elejétől fogva a támadójátékot helyezték előtérbe a csapatok, ennek megfelelően mindkét oldalon számos helyzet alakult ki. A nagyobb lehetőségek a vendég újpestiek előtt adódtak, Piscitelli többször is nagyot védve mentette meg együttesét a góltól. Az első félidő küzdelmes, kiegyenlített játékot hozott.
A szünet után azonnal vezetést szerzett a Mezőkövesd – az ügyeletes gólfelelős, Drazic volt eredményes -, s a folytatásban is a hazaiak játszottak veszélyesebben. A félidő derekán aztán új erőre kaptak a fővárosiak, a Kövesd olasz kapusa azonban továbbra is hibátlanul tette a dolgát. A hajrában szinte már csak előnye tartására törekedett a házigazda, s ezt sikerrel tette, mert az Újpest támadásaiból hiányzott az átütőerő.

Forrás: MTI; Fotó: facebook.com/ujpestfootballclub
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)