Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

Két bajnokjelölt is színre lép vasárnap este

A Real Madrid a spanyol, a Paris Saint-Germain pedig a francia bajnoki cím felé tehet fontos lépést vasárnap este. A két gigásznak azonban nem lesz könnyű dolga, hiszen mindkettő a maga bajnokságában európai kupaindulást érő helyekért küzdő ellenféllel néznek szembe.

A madridiak az Athletic Bilbaót fogadják, amely a negyedik, biztos Bajnokok Ligája indulást érő helyen tanyázik. A verseny azonban kiélezett, hiszen az Atlético Madrid mindössze egy ponttal marad el az eddig 56 egységet gyűjtő baszkoktól. A vendégek bízhatnak jó formájukban, hiszen január 20. óta csak egyszer, a Betis ellen idegenben kaptak ki.

Ezzel egyidőben a 34 fordulós Ligue 1 27. körében a Paris Saint-Germain az Olympique Marseille-hez látogat. Bár a párosítás legendás, az utóbbi években elég egyoldalúra sikerültek a két csapat találkozásai. A Marseille bajnoki mérkőzésen utoljára 2020 szeptemberében tudta két vállra fektetni a párizsiakat.

A PSG-nek fontos, de nem életbe vágó a találkozó, hiszen egy mérkőzéssel kevesebbet játszva is tíz pont az előnye a második Monacóval szemben. A papírforma viszont így is a vendégek mellett szól, akik az eddigi 26 bajnokijuk közül mindössze egyet veszítettek el.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)