Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Telekom Veszprém

Kézilabda Magyar Kupa Final 4

Most hétvégén kerül megrendezésre a férfi kézilabda négyes döntő az Audi Arénában, Győrben.

A szerencsétlen sorsolásnak köszönhetően a végső győztes sajnos már szombat estére kiderül ☹, hiszen a 2. elődöntő (19:15 óra) párosítása a kézilabda világ „ElClassicoja” azaz Telekom Veszprém-Pick Szeged. Azaz idén álom-elődöntőt rendeznek Győrben és nem álomdöntőt.

Ami nagyon jó hír a kézilabda szerelmeseinek, jövő szombaton már meg is adatik a visszavágás lehetősége a vesztesnek, mert Szegeden 17:15 órakor bajnoki meccset játszik ugyanez a két csapat, valószínűleg teltház előtt.

Az első elődöntőt (16:45 óra) a Budakalász KZRT – Fejér B.Á.L. Veszprém, az aktuális K&H liga 8. és 11. helyezettje játssza. Nem nagyon kell taglalni, hogy ez a 2 alakulat „fényévnyi” távolságra van minden tekintetben a 2 nagy csapattól. Ennek az érzékeltetésére, az idei bajnokságban a Pick Szeged 19 góllal verte a Éles József alakulatát idegenben, míg a Telekom Veszprém 15 góllal nyert Budakalászon.

A vasárnapi meccsek szinte teljesen érdektelenek lesznek, hiszen a színvonaluk edzőmeccsekre fognak inkább hasonlítani, nem pokoli hangulatú, vérbeli kupameccsekre. Valószínűleg a szövetségnek kicsit át kéne alakítani a szabályrendszert és be kéne vezetni a kiemelés rendszerét, hogy el lehessen kerülni az ilyen eseteket.

A Telekom Veszprém-Pick Szeged mérkőzés egyértelmű favoritja a bakonyi gárda. Ennek a legfőbb okai: a Szeged nagyon mélyre került lelkileg a Flensburg elleni BL fiaskó miatt, Bánhidinek nagyon komoly hátsérülése és emiatt már nem játszik ebben az idényben és nem utolsó sorban a veszprémi kapusok (főleg Rodrigo Corrales) sokkal jobb formában vannak, mint a szegedi hálóőrök.

A jelenlegi formák alapján nagyon kedvező oddsnak tűnik a tippmixpro.hu 1,75-ös ajánlata veszprémi siker esetén.

/Fotó és grafika: handballveszprem.hu/
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)