Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Premier Leauge

Ki lesz a bajnok Angliában?

Ma este 20.45 órai kezdettel akár el is dőlhet a Premier League, vagyis az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság aranyérmének sorsa.

A hajrához érkezve   csupán két csapat maradt, amely még érdekelt, ám a Liverpoolnak már nem a saját kezében van a sorsa, hogy az élen végezzen, vagyis hogy megelőzze a Manchester City gárdáját.

A négypontos hátrány még nem ledolgozhatatlan, ám ahhoz, hogy a hétvégi utolsó forduló is tartogasson némi izgalmat, ahhoz Klopp mester tanítványainak ma este le kell győzniük a Southampton együttesét.

Ez így elsőre nem tűnik megoldhatatlan feladatnak, de fontos figyelembe venni, hogy a Pool szombaton egy kőkemény kupadöntőt vívott meg sikerrel a Chelsea ellen, ám a hosszabbítás okozta fáradalmak még jócskán benne lehetnek a vörösök lábaiban.

Noha Guardiola és a City 0-2-es hátrányból felállva valahogy összekapart egy pontot a hétvégén a West Ham United vendégeként, a játékuk közel sem volt meggyőző, sőt, sokkal inkább hasonlított a Bajnokok Ligájában évek óta bemutatott impotens teljesítményhez, amely milliárdos költségvetés ide, világsztárok oda, a legrangosabb európai kupasorozatban  rendre pofára eséssel végződött.

Ezzel ellentétben a Liverpool ismét bejutott a döntőbe, és készülhet a Real Madrid ellen, az pedig már csak hab lenne a tortán, ha a bajnoki aranyat is eloroznák a legnagyobb vetélytársuk orra elől.

Meglehet, ehhez a Southampton labdarúgóinak is lesz néhány szavuk, de úgy gondolom, hogy a déliek hiába játszanak hazai pályán, ezen a találkozón legfeljebb statisztaszerep jut majd számukra.

A Tippmix esélylatolgatás rovatunkban éppen ezért a vendégcsapat, azaz a Liverpool győzelmét ajánlom
(1,44-es odds).

A mérkőzést a DigiSport1 csatornája közvetíti.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)