Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Fatum-Nyíregyháza

Kiesett a Nyíregyháza

A Fatum-Nyíregyháza másodjára is kikapott a VK Prostejov otthonában a női röplabda Challenge Kupa első fordulójának csütörtöki visszavágóján, így búcsúzott a sorozattól.

Női Challenge Kupa, 1. forduló (a nyolcaddöntőbe jutásért), visszavágó:

VK Prostejov (cseh) – Fatum-Nyíregyháza 3-1 (22, 29, -20, 22)

A pályaválasztói jogukat feladó nyírségiek szerdán az első prostejovi mérkőzésen hiába vezettek 2-0-ra, végül 3-2-re kikaptak, így nehéz helyzetből várták a visszavágót.

A nyitó játszmában fej fej mellett haladtak a csapatok, de 22-22 után már csak a cseh gárda szerzett pontot. A folytatás még izgalmasabban alakult: a hazaiaknak négy, a magyaroknak két szettlabdájuk volt, mígnem a Prostejov az ötödiket már értékesítette.

A harmadik felvonás 20-20-ig a megszokott szoros küzdelmet hozta, akkor azonban a Nyíregyháza játszott pontosabban a hajrában, így szépített. A negyedik játszmában viszont ismét a csehek bizonyultak koncentráltabbnak, így végül kettős győzelemmel jutottak a januári nyolcaddöntőbe, ahol a spanyol Avarca de Menorcával találkoznak.

Forrás: MTI; facebook.com/fatumvolley
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)