Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

Kilenc év után tréfálná meg az ősi riválist a Torino

Néhány nap híján már kereken kilenc éve annak, hogy a Torino utoljára tétmérkőzésen le tudta győzni az ősi városi rivális Juventus csapatát. A „Toro” most, a Serie A 32. fordulójában újra próbálkozhat a minimum felemás idényt futó Juve ellen, ezúttal hazai pályán.

A Torino eddig megszerzett 40 pontjával kényelmesen tanyázik a tabella közepén, a Fiorentinát megelőzve a 9. helyen áll. Hazai pályán nem rossz a mérlegük: hét győzelem mellett hat döntetlent számlálnak, vereséget pedig csupán kétszer szenvedtek. A mostani Juventus ráadásul kevésbé tűnik legyőzhetetlennek, mint sok azok közül, amelyek az elmúlt kilenc év során szembejöttek a Toróval.

Allegri csapatának bajnoki reményei réges régen elszálltak, igaz, ez a brutális szezont futó Inter mellett minden más csapat is elmondhatja magáról. A Juve számára az idény sötétebb pontjain még a BL-hely megszerzése is kérdésesnek tűnt, mára ez azonban már nem tűnik problémásnak. A harmadik helyen álló „Zebrák” 7 ponttal előzik az ötödik Romát.

Ősszel a 8. fordulóban futott össze a Juventus és a Torino. Akkor Vlahovicsék otthonában 2-0-s hazai siker született. A bukmékerek a mostani összecsapástól is szoros mérkőzést várnak, a találkozó megnyerésére valamivel a Juventust tartják esélyesebbnek.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)