Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
UTE-KTE

Lila rangadó

Ma este 20.05-től lila-fehér rangadóra kerül sor az NB I-ben, ugyanis a feltámadni látszó Újpest gárdája az idény meglepetéscsapatát, a Kecskemétet fogadja a Megyeri úton.

A találkozó valószínűleg néhány héttel ezelőtt még nem keltett volna túl nagy érdeklődést, ám az elmúlt időszakban mindkét együttes több komoly fegyvertényt hajtott végre. A hazaiak hat nyeretlenül megvívott összecsapás után az utolsó helyről nekirugaszkodva előbb a Vasast, majd parádés játékkal a Kisvárdát is felülmúlták.

A kecskemétiek még nagyobb bravúrral büszkélkedhetnek, hiszen a bajnokságot addig száz százalékos mérleggel vezető Ferencvárost győzték le hazai pályán, ezzel felugorva a tabella második helyére. Az idény kezdete előtt nem sokan várták ezt a parádés teljesítményt az újonctól, ám nagyon úgy fest, hogy Szabó István tanítványai a legkevésbé sem törődnek a papírformával, és folyamatosan felborítják azt.

Hogy ezek után melyik alakulat az esélyese ennek a péntek esti ütközetnek? Nehéz lenne megmondani, de az biztos, hogy a kilátogató szurkolók, no és a televízió előtt helyet foglaló nézők izgalmas kilencven percnek lesznek szemtanúi. A tét ugyanis nem akármekkora.

Egy esetleges győzelemmel a Kecskemét felugrana az első helyre, ami már önmagában is döbbenetes, de még akkor is megsüvegelendő tény, ha tudjuk, hogy az FTC három mérkőzéssel kevesebbet játszott. Ha viszont az Újpest diadalmaskodna, akkor fellélegezhetne, hiszen a kiesőzónából egyből a középmezőnybe tornázná fel magát.

Tippmix esélylatolgatás rovatunkban ezúttal egy góllövőre hívnám fel a figyelmet, méghozzá az újpesti Gouréra, aki szinte lubickol a középcsatár pozíciójában. Ha gólt szerez, 2,5-ös oddsszal számolhatunk.

Várható kezdőcsapatok:

Újpest: Nikolics – Szabó, Csongvai, Diaby, Antonov – Mack, Onovo – Simon, Katona, Csoboth – Goure.

Kecskemét: Varga – Szabó, Szalai, Belényesi – Rjasko, Vágó, Banó-Szabó, Nagy, Zeke – Szuhodovszki, Tóth.

A mérkőzést az M4 csatorna közvetíti.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)