Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Gazdag Dániel

Menedzsere szerint Gazdag Dániel a télen topligába szerződhet

Dusan Vasiljevic, a Philadephia Unionban szereplő Gazdag Dániel menedzsere szerint a magyar válogatott labdarúgó akár már a télen valamelyik topligába szerződhet.

Vasiljevic az M1 aktuális csatornának elmondta, többek között spanyol élvonalbeli klub is érdeklődött a 26 éves játékos iránt, ugyanakkor elsősorban mostani csapatával tárgyal, amelynél 2023 végéig szól a szerződése.

„Nem zárom ki, hogy egy európai top five ligába igazol majd, akár már decemberben” – fogalmazott a 17-szeres válogatott futballista menedzsere. Hozzátette, más játékosügynökök szerint Gazdag a Juventusba is beférne.

Gazdag remek teljesítményt nyújtott az alapszakaszban, 22 gólt szerzett, jelölt is volt az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legértékesebb játékosának járó különdíjra, a szűkített listára azonban nem került fel, pedig ügynöke szerint a végső győzelmet is megérdemelte volna.

Forrás: MTI; Fotó: MTI/Illyés Tibor
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)