Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Hajrá Magyarok!

Micsoda vasárnap!

Fölöttébb mozgalmasnak, emellett rendkívül izgalmasnak ígérkezik a hét utolsó napja a sportok szerelmesei számára. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezen a mai vasárnapon mindenki megtalálhatja a kínálatban a kedvére valót, hiszen rég nem látott meccs-, illetve versenydömping vár ránk kora délutántól egészen éjszakába nyúlóan.

Tekintsük is át, hogy mit érdemes a leginkább megnézni!

Kezdjük a két legfontosabb eseménnyel, amelyen egyaránt a honfitársainkért szoríthatunk. Nem mellékesen mindkét mérkőzés hatalmas tétért zajlik majd, és mintha csak a nemzetközi szövetségek vezetői kedvezni akartak volna nekünk, a két körömrágós meccset szépen egymás után illesztették be a vasárnap estébe.

Időrendben először a férfi vízilabdázóink tűnnek fel a színen, hogy a horvátországi Európa-bajnokság elődöntőjében éppen a hazai csapat ellen próbálják meg kiharcolni a döntőbe jutást. Embert próbáló feladat lesz, de a szerbek elleni negyeddöntőben már láthattuk, hogy ez a fiatal, kissé rutintalan, de annál sikerre éhesebb magyar válogatott mindenre képes. Akár arra is, hogy kedden felálljon a dobogó legfelső fokára. De ahhoz előbb ma, ha vérrel, verejtékkel is, de le kell gyűrni a másik déli szomszédunkat is.

Az összecsapás 18.30-kor kezdődik és az M4-en követhetjük nyomon.

Ezután alig lesz egy kis szusszanyásni időnk, máris újabb izgalmakban  lesz részünk, midőn a televíziókészülékek segítségével Zágrábból Münchenbe költözhetünk, hogy este fél kilenckor egy igazi ki-ki meccsnek legyünk a szemtanúi. A férfi kézilabda Európa-bajnokság még csak a csoportkörénél tart, ám a Montenegró elleni bravúros magyar győzelmet követően a szerbek elleni mai mérkőzés már sok mindenről dönthet, hiszen egy győzelemmel biztosan továbbjutó helyen végeznénk.

Ezt az összecsapást is az M4 sugározza.

Ám akinek ennyi izgalom nem elég mára, annak ott van a sznúker Mesterek Tornája fináléja, ahol Ronnie O’Sullivan Ali Carterrel találkozik, az NFL két rájátszás mérkőzése (Dallas-Green Bay, Detroit-Los Angeles Rams), egy-egy angol és olasz futballrangadó (Manchester United-Tottenham, illetve Milan-Roma), a spanyol Szuperkupa döntője (Real Madrid-Barcelona), vagy délelőtt az év első tenisz Grand Slam tornája, az Australian Open.

Szóval, izgalmakra fel, hajrá magyarok!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)