Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Michelisz Norbert

Nagyszabású motorsport-fesztiválra készül a Hungaroring

2022. június 11-12-i hétvégén kerül megrendezésre a Super Racing Fesztivál Mogyoródon.

Napjaink két, nemzetközi szinten is ismert és elismert magyar autóversenyzője, a túraautó-világkupa-győztes Michelisz Norbert és a háromszoros kamion Európa-bajnok Kiss Norbert is „ringbe száll” a Hungaroringen.

Kiss Norbert - ETRC
Kiss Norbert – Fotó és grafika: ETRC

Természetesen ne feledkezzünk meg a hétvége másik két magyar indulójáról sem. Biztos vagyok benne, hogy Tassi Attila és Nagy Dani szintén felejthetetlen pillanatokra készül majd a hétvégén!

Különlegesebbé teszi majd a Super Racing Fesztivált, hogy a WTCR és az ETRC széria mellett versenybe szállnak az elektromos szériák is az ETCR (elektromos túraautó) és az ERA (elektromos formaautó) pilótáival. Előbbi kategóriában szintén drukkolhatunk Michelisz Norbinak aki a WTCR mellett idén az ETCR sorozatban is megméretteti magát.

ETCR
Fotó és Grafika: ETCR

A látogatók részére – amellett, hogy izgalmas versenyeket láthatnak – nagyon sok egyéb programmal és látványossággal készülnek a szervezők. Igazi örömünnep készülődik az autósport szerelmesei számára erre a hétvégére!

Fontos! A belépés INGYENES a nézők számára!

Részletes információkért KATT IDE!

/Fotó és Grafika: WTCR, ETCR, ETRC/
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)