Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
NBA2022

NBA szupermaraton

Ma késő délután 18 órakor egy nem mindennapi kosárlabda-maraton közvetítése veszi kezdetét a Sport1 televíziós csatornán.

Amint az már évek óta megszokott, a legjobb észak-amerikai kosarasok nem pihennek karácsony első napján sem, és nagyüzemben folytatják az alapszakaszt, amely rövidesen a feléhez érkezik. A mai nap folyamán, ha az időeltolódást nem számítjuk, akkor öt találkozóra kerül sor, ráadásul úgy, hogy a mérkőzések nem keresztezik egymást, vagyis a hardcore kosárrajongók zsinórban röpke tizenhárom óra élő közvetítésnek lehetnek a szemtanúi.

Ráadásul kivétel nélkül igazi presztízsharcoknak nézünk elébe.

Az első összecsapásra a keleti parton kerül majd sor, amikor az ebben a szezonban meglepően jól szereplő New York Knicks az esélyesebb Philadelphiát látja vendégül, hogy tovább növelje évekkel ezelőtt lelombozott nimbuszát.

Szinte a dudaszó pillanatában egy korai nyugati rangadó veszi kezdetét, amikor a szlovén Luka Doncic vezette Dallas Mavericks a liga egyik legpatinásabb alakulatát, a sérülésektől alaposan megtizedelt Los Angeles Lakerst fogadja Texasban.

Ezután a nyugati derbit követően ismét keletre költözünk, amikor 23 órai kezdettel az elmúlt szezon döntősének, vagyis a Boston Celticsnek a két és fél évvel ezelőtti bajnok, azaz a Milwaukee Bucks lesz az ellenfele.

Izgalomban aligha lesz hiány, a keltáknak az ellenállhatatlan görög szörnyeteggel, Jannisszal szemben is meg kellene találniuk a csodafegyvert. Nem lesz könnyű dolguk…

Éjjel kettőkor ismét ugrás a nyugati partra, ahol a rendkívül tartalékos címvédő, vagyis a Golden State Warriors néz farkasszemet az ifjonti hévvel érkező Memphis együttesével.

Ez a közvetítés már jócskán az éjszakába nyúlik, de még mindig nincs vége, fél öttől a Denver-Phoenix slágertalálkozó zárja a kosármaratont, amely reggel hétig tart majd.

Csipszek és sörök legyenek bekészítve, ma 18 órától NBA, ameddig a szem ellát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)