Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

Nem sok minden szól a Luton mellett a Tottenham ellen

Sima hazai győzelmet prognosztizálnak a Tottenham és a Luton mérkőzésére a bukmékerek. A nyereményszorzók alapján a bukik szinte biztosra veszik Ange Postecoglou csapatának győzelmét. Nem is csoda, hiszen a két csapat eddigi mutatói mellett az összecsapás előtti csapathírek sem a kisebb csapatnak kedveznek.

A Töttenhamnek ugyan vannak hiányzói, közülük azonban csak a belső védő, van de Ven tűnik komoly érvágásnak. A többiek, például Sessegnon és Solomon a szezon ezt megelőző részében sem jutottak komoly mennyiségű játékperchez. A Lutonnal ennél jóval mostohábban bánik a sors. A hírek szerint nem számíthatnak házi gólkirályukra, a 9 gólos Adebayora, és több más kulcsemberükre sem. Bell és Ogbene mellett Nakamba is a partvonalra szorul.

A két csapat őszi bajnokiját a Luton otthobában szűken tudta megnyerni a Tottenham, amely az első félidő végére emberhátrányba került. A második félidő elején ennek ellenére sikerült betalálni, így annak a meccsnek 0-1 lett a vége. Az előzetes hírek alapján meglepetés lenne, ha a Lutonnak most sikerülne visszavágnia ezért.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)